Ben jij #ReadyToBeBESIX?

25 oktober 2023

Studeer je in 2024 af als jonge professional in bouwkunde, elektromechanica, informatica of bouwkunde? Wil je werken bij BESIX?

Geweldig! Grijp de kans om je carrière te lanceren in het grootste Belgische bouwbedrijf en ontmoet ons op de BESIX Young Professional Days in maart en april 2024. De BESIX Young Professional Days zijn een geweldige mix van netwerken en meer te weten komen over de mogelijkheden bij BESIX als toekomstige jonge werknemer. Tijdens dit evenement krijg je de kans om onze managers, recruiters en collega's te ontmoeten en misschien wel een nieuw avontuur bij BESIX te beginnen.

De BYPD's zijn de officiële manier om je als starter bij BESIX te solliciteren.

Om je zoveel mogelijk kansen te geven om deel te nemen, organiseren we drie Young Professional Days zodat je BESIX, haar activiteiten en waarden kunt ontdekken.

  • Day 1: vrijdag 22 maart 2024 – Gent @ Communicatieloft
  • Day 2: woensdag 27 maart 2024 – Brussel @ hoofdkantoor BESIX
  • Day 3: vrijdag 19 april 2024 – Brussel @ hoofdkantoor BESIX

De plaatsen zijn beperkt. Aarzel niet en schrijf je nu in.

Wie kan zich registreren?

  • Alle studenten die afstuderen in 2024 met een master in Burgerlijke Bouwkunde en/of Industriële Bouwkunde (met specialisatie in bouwkunde, elektromechanica, bouwkunde, offshore en baggertechnieken, informatica of iets gelijkaardigs), financiën of met een bachelor in Bouwkunde.
  • Kandidaten moeten vloeiend Nederlands en/of Frans + Engels spreken.
  • Kandidaten moeten in België, Nederland, Frankrijk of Luxemburg wonen.

We zoeken kandidaten die in België, Europa of op een internationale locatie (Midden-Oosten, Afrika) willen werken.

Hoe kan je registreren?

  • Stap 1: Registreer je hier en upload je cv en persoonlijke gegevens.
  • Stap 2: Ons recruiteringsteam beoordeelt je sollicitatie. We behouden ons het recht voor om ingediende sollicitaties te accepteren.
  • Stap 3: Zodra je sollicitatie is gevalideerd, ontvang je een formulier om in te vullen.
  • Stap 4: Heb je het formulier correct ingevuld? Geweldig! Dan ontvang je onze officiële uitnodiging om deel te nemen aan de BESIX Young Professional Days 2024.

Wat mag je verwachten?

De BESIX Young Professional Days bieden je de kans om BESIX, haar brede waaier aan activiteiten en haar waarden te ontdekken. Je woont verschillende presentaties bij en neemt deel aan speed interviews met onze recruiters en managers.

De sterke punten van BESIX Group zijn onmiskenbaar. We onderscheiden ons vooral door onze value engineering-capaciteiten bij complexe projecten. Het voltooien van iconische, innovatieve en duurzame projecten zou niet mogelijk zijn zonder de passie en vaardigheden van onze werknemers. Werken bij BESIX Group betekent deel uitmaken van een dynamisch, creatief en ondernemend bedrijf dat sinds 2020 erkend is als Belgische Topwerkgever. Het biedt u een veilige en collaboratieve werkomgeving met ambitieuze en innovatieve doelstellingen voor de wereld van morgen, maar ook voor uw carrière en persoonlijke ontwikkeling.

Ga jij de uitdaging aan?

We hopen je snel te mogen verwelkomen.

Meer informatie vind je op: https://www.besix.com/.